Innovació educativa i CDD de la mà del Departament d’Ensenyament i EIM Consultors.

Innovació educativa i CDD de la mà del Departament d'Ensenyament i EIM Consultors.

Des d’EIM Consultores, i amb l’impuls del Departament d’Ensenyament, estem desenvolupant dos projectes d’innovació educativa vinculats a la competència digital docent. Els vols conèixer? Continua llegint!

Projecte 1. Desenvolupament professional docent treballant les Competències Digitals.

A EIM Consultores hem dissenyat una experiència d’aprenentatge que us permetrà desenvolupar les vostres competències digitals docents, portant a l’aula experiències innovadores intervingudes per elements tecnològics, i donar-ne compte a través d’un portafoli d’evidències que us ajudarà a explicar els vostres projectes.

Aquest curs té unes característiques úniques, que impulsaran el teu desenvolupament professional:

Si ets docent en actiu a Catalunya, en aquesta pàgina web trobaràs tots els detalls dels cursos (durada, dates disponibles…), i podràs apuntar-te a qualsevol de les edicions que hem preparat per a tu. T’esperem!

Projecte 2. Creació de situacions d’aprenentatge i ús d’elements digitals.

Aquest projecte té com a objectiu impulsar en els docents, el desenvolupament de les competències digitals a nivell B1 o B2 a través de la creació de manera transversal de Situacions d’Aprenentatge que aprofitin les possibilitats del context educatiu en conjunt, incloent-hi l’explotació i l’aprofitament de recursos digitals. Són projectes de centre, on diversos docents treballaran en el disseny d’aquestes situacions d’aprenentatge.

Alhora, els docents participants podran desenvolupar les seves competències digitals en nivells B1 o B2, generant també les evidències d’aprenentatge per incorporar al portafoli.

Entre d’altres, s’abordaran dins del programa temàtiques com ara la IA i IOT, així com el treball mitjançant projectes i metodologies àgils. Tindran un vincle estret amb les seves matèries, i es relacionaran amb els eixos temàtics estratègics següents:

  • Pensament computacional.
  • Pensament crític.
  • Art i creativitat.
  • ODS.
  • Competències de làmbit STEAM.

Per al desenvolupament dels projectes es posarà a disposició del centre el següent equipament:

Plataforma de formació, incloent els recursos necessaris per a l’adquisició de les competències digitals en nivells B1 o B2 i el desenvolupament d’evidències, així com cursos per al maneig dels recursos digitals posats a la vostra disposició per al desenvolupament dels projectes.

Kit de Robòtica.

Plataforma per al seguiment i avaluació de l’activitat.

Si el teu centre vol conèixer més sobre aquest projecte, només t’has de posar en contacte amb nosaltres al correu certificaciocdd@trebol-educacion.com. Comptem amb vosaltres!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio